Predaj, 2-izb. byt, 56 m2, Rovinka, Rovinka 240 000,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, dvojizbový byt Rovinka, Broskyňová ulica, s garážovým parkovaním - NOVOSTAVBA

Ponúkame Vám na predaj výnimočný 2 izbový tehlový byt s priestrannou terasou, predzáhradkou a garážovým parkovaním. Byt sa nachádza na prízemí /3 p. tehlovej NOVOSTAVBY neďaleko Bratislavy v obci Rovinka, Broskyňová ulica.
Moderné a kvalitné bývanie za rozumnú cenu je na skok od jazera Rovinka a Nové Košariská, najobľúbenejšie prírodné jazerá.

Vychutnajte si komfort bývania v atraktívnej novostavbe, ktorá má príjemnú južnú orientáciu, lokalita v blízkosti prírody. Ideálna kombinácia – priestranný a krásne presvetlený byt s rozlohou 56,19 m2 + terasa s predzáhradkou 44,86 m2. Dokonalý priestor pre moderné bývanie, ktoré zabezpečí aj nízke náklady na bývanie 180 eur pre dve osoby.

PARKOVANIE:
Garážové parkovacie miesto pre 1 auto.

DISPOZÍCIA:
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývacou izbou, ktorá má výstup na terasu s predzáhradkou, spáľnu s výstupom na terasu s predzáhradkou, kúpeľňu s toaletou.
Vykurovanie je podlahové (teplovodné), riešené vlastným kotlom a samostatnou reguláciou (termostatom).

ZARIADENIE A VYBAVENIE:
Moderné a kvalitné vybavenie bytu: V obývačke sú elegantné dekoratívne stierky, ktoré dodávajú priestoru jedinečný štýl a charakter, kuchynská linka je vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi, kúpelňa je prerobená z pôvodnej vane na sprchový kút. Zmena priniesla priestrannosť a funkčnosť kúpeľne. V byte sú nasadené plastové okná s vonkajšími elektr. žalúziami, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, kvalitná dlažba a obklad, na chodbe a v spálni sú vstavané skrine na mieru. Byt sa predáva so zariadením. Terasa je vybavená záhradným nábytkom a suchou saunou. Sauna je tu pre všetkých, ktorí chcú regenerovať svoje telo po dlhom dni v práci. Okolie terasy a predzáhradky dopĺňajú palmy, okrasné trávy, kríky a kvety, ktoré vyzdvihujú jedinečnosť priestoru.

BYTOVÝ DOM: 3 ročná Novostavba.
Moderný bytový dom je postavený z kvalitných materiálov, murovaný z tehál, zateplený moderným zateplovacím systémom, ktorý zabezpečí komfort bývania. Vstup do bytového domu je na čip.

LOKALITA:
Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti domu: cukráreň, reštaurácie, kaviarne, gynekologická ambulancia, kaderníctvo, škola, škôlka, pošta, futbalový štadión s detským ihriskom, Dom kultúry Rovinka. Neďaleko sa nachádza City park Rovinka, kde sú obchody - lekáreň, BILLA, Pepco, DM drogérie, Deichmann, mäsiarstvo, pekáreň, kvetinárstvo, čerpacia stanica, autoumývarka, beauty studio, pet center, Tabak. V Rovinke ďalej nájdete zdravotné stredisko, potraviny Kraj, Balkánsku zmrzlinu, stavebné centrum, železiarstvo, kuchynské potreby.

VÝHODY:
Výhodou bývania je tichá lokalita, ktorá zabezpečí športové vyžitie - cyklotrasy, hrádza na bicyklovanie a korčuľovanie, ktorá spája Rovinku, Dunajskú Lužnú, Kalinkovo a Hamuliakovo. Na skok od domu sa nachádzajú jazerá Rovinka, Košariská na kúpanie a prechádzky do prírody, tenisové kurty, hala, fitnescentrum...
Rýchla dostupnosť do Bratislavy, diaľničný obchvat D4, rýchlostná cesta R7.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes... Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 379 150 alebo na ivetamolnarova@haloreality.sk. ID ponuky: SC-67050 K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 240 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 15. 8. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-150161 (67050)
  • Lokalita Rovinka

Kontaktovať makléra

Iveta Molnárová
Iveta Molnárová Telefón: +421903379150 E-mail: ivetamolnarova@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 

Podobné reality

2-izb. byt, Predaj, Rovinka - Slivková

Predaj, 2-izb. byt, 100 m2

Rovinka, Slivková 175 000,00 EUR

2-izb. byt, Predaj, Rovinka - Slivková

Predaj, 2-izb. byt, 77 m2

Rovinka, Slivková 195 000,00 EUR

TOPlist TOPlist